Tort cu smantana de casa.

de Bucataras Monica in Torturi, 19 Feb 2012 | 9413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 linguri de apa calda
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 9 linguri de faina
  • 1 cana smantana
  • 1 pachet intaritor de frisca
  • 1 pachet zahar vaninilat
  • fructe dupa preferinta(banane,portocale,miez de nuca)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu smantana de casa.:

Se separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.


CREMA-se bate smantana cu jumatate de cana zahar pudra,se adauga intaritorul de frisca.


SIROP-se arde jumatate cana zahar,apoi se adauga apa calda se mai tine pe foc pana la dizolvarea completa a zaharului.


Se taie blatul in trei felii.Punem o felie,o insiropam,apoi adaugam frisca si dupa preferinta miez de nuca,portocala sau banana,si tot asa pana la ultima felie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu smantana de casa." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

19.02.2012, 19:45

esti bine venita printre noi

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:41

buuuun

Bucataras Monica 1

26.02.2012, 15:18

va multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si nuca