Tort cu zmeura 1

de Lau in Dulciuri, 9 Dec 2012 | 949 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 5 oua
  • 2 albusuri
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri de cacao
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt

Crema

  • 500 ml frisca
  • 300 g zmeura(congelata)
  • 3 linguri de zahar

DECOR

  • 1 plic de tort jelle rosu
  • 250 ml sirop de zmeura
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu zmeura 1:

BLAT-albusurile le mixam cu un praf de sare,


Galbenusurile le mixam cu zaharul,dupa care adaugam untul topit si racit si laptele.


Faina o amestecam cu praful de copt si cacao,dupa care adaugam peste galbenusuri,omogenizam si adaugam peste spuma de albusuri,amestecam usor cu o lingura.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca bine dupa care blatul il taiem in doua.


CREMA-Frisca o mixam bine pana se intareste.


Adaugam zaharul peste zmeura si lasam sa se scurga bine,dupa care o pisam si amestecam cu frisca.


Eu am incercat sa fac in forma de cizma dar nu mi-a iesit:)


Asezam prima foaie insiropam adaugam crema,a-2 foaie si decoram cu plicul de tort jelle pregatit conform instructiunilor de pe plic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu zmeura 1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Lau 1

11.12.2012, 09:26

mihaelar63 1

10.01.2013, 16:34

Ce bunatate !!!

Lau 1

10.01.2013, 17:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu zmeura si ananas