Tort cu zmeura si branza

de boscodina in Torturi, 4 Iun 2009 | 4599 vizualizari

 

Un tort elegant , face impresie buna oriune, un tort delicios si usor, pe care nu te poti abtine sa nu-l gusti.

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 250g zmeura (am folosit congelata)
  • 300g branza dulce
  • 6 linguri de zahar
  • 6-7 linguri biscuiti macinati (eu am folosit 6 linguri faina de mathot)
  • pentru crema
  • 1 plic budinca de vanilie instant
  • lapte pentru budinca
  • 6 linguri zahar
  • 250 ml frisca lichida
  • 7g gelatina
  • 20-30 ml apa fierbinte pentru gelatina
  • pentru ornat:
  • cateva fructe de zmeura oprite din cele pentru blat
  • frunze de menta
  • putina gelatina
  • sucul de la zmeura
  • o tava cu pereti detasabili( a mea are cam 30cm diametru)
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu zmeura si branza:

Se amesteca ingredientele blatului , pana devin o pasta omogena. Se aseaza pe fundul unei tavi cu peretii detasabili si se niveleaza. Componentele cremei se bat pana devin o crema spumoasa. Se adauga gelatina dizolvata in apa fierbinte si se omogenizeaza.Se toarna peste blat.


Ornam totul cu zmeura pastrata pentru asta si frunze de menta. Eu am dizolvat putin gelatina in sucul de la zmeura pe care l-am fiert inainte si am stropit tortul cu el.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu zmeura si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bucataras 1

06.06.2009, 18:36

ce inseamna dispare. te arunca in homepage sau ramii intr-o pagina cu formularul de introdus reteta imaculat ?

boscodina 1

06.06.2009, 20:48

scuze ca raspund a 10 zi , dar nu am fost la calculator. ma arunca in homepage.
ei ,pana la urma m-am descurcat dar ma gandeam ca poate vrei sa stii sa nu fie cumva un bug pe undeva.

Bucataras 1

06.06.2009, 22:30

mercic, e clar un bug

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Tort "Spirala cu ciocolata alba si jeleu de zmeura"