Tort de biscuiti

de DanMonica in Torturi, 16 Noi 2012 | 3689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 300 gr. biscuiti
  • - 100 gr. nuca
  • - 100 gr. rahat
  • - 100 gr. ananas din compot
  • - 70 ml. compot de ananas
  • - 250 gr. unt
  • - 100 gr. zahar pudra
  • - 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Biscuitii ii rupem bucati mici, turnam peste ei compotul de ananas si amestecam putin.


Untul (aflat la temperatura camerei) il mixam cu zaharul pudra pentru 2-3 minute, apoi adaugam cacaoa.


Punem separat 2-3 linguri din crema de unt (pentru ornat), iar restul o adaugam peste biscuiti. De asemenea adaugam rahatul, ananasul si nucile, toate maruntite.


Amestecam bine compozitia si o punem intr-o forma de tort, pe care am imbracat-o in prealabil cu folie alimentara. Acoperim tava cu o farfurie si o dam la frigider pt cateva ore bune. Dupa ce a stat la rece, am rasturnat tortul pe un platou si l-am ornat cu crema de unt ramasa. Inainte de a o intinde pe tort am amestecat-o inca un pic cu mixerul si am adus-o la temperatura camerei. Pentru ca nu a mai avut nimeri rabdare, dupa 3 ore am scos tortul de la frigider si l-am servit. Abia am apucat sa ii fac, in viteza, cateva poze. Asa de bun a fost, incat m-as mai apuca sa mai fac unul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:25

tentant

Bya Ralu 1

13.01.2013, 20:42

delicios

dayana38 1

09.02.2013, 17:25

SWEET,ARATA SUPER

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu crema de vanilie