Tort de biscuiti

de ralu_ca in Torturi, 9 Apr 2013 | 4093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 3 oua
  • 1 l lapte
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 1 ibric cafea..mai slaba
  • 100 g nuca macinata
  • ciocolata decor
  • 1 plic glazura ciocolata
  • cocos
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Mai intai preparam crema de vanilie.


Intr-o cratita amestecam bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat, faina si laptele. Aceasta o punem pe foc si amestecam continuu cu telul pana incepe sa faca "cocoloase". Apoi lasam crema sa se raceasca.Separat intr-un vas se prepara cafeaua. Pe un platou incepem sa asezam biscuitii, dupa ce acestia au fost inmuiati in cafea, crema, nuca macinata...si tot asa pana se termina ingredientele.


La final crema, nuca macinata, deasupra turnam glazura, cocosul si ciocolata de decor.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

05.05.2013, 19:30

rapid si delicios!

ralu_ca 1

05.05.2013, 19:52

babi5 1

25.06.2013, 19:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu cafea