Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara

de rivka in Torturi, 30 Iul 2010 | 9216 vizualizari

 

rapid si destul de sanatos zic eu cu minimum zahar.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de cca 250 gr biscuiti de cereale
  • 450 gr branza quark
  • 250 ml frisca proaspata rece
  • 1 lingura mare de miere
  • un sfert cescuta lapte fierbinte
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri cacao
  • bomboane de ciocolata pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara:

Se freaca branza quark(se poate inlocui cu branza de vaci sau mascarpone dupa cum doriti ) cu laptele fierbinte in care am dizolvat o lingura mare de miere de albine, cacaoua, lingurita de scortisoara.Dupa gustul fiecaruia se poate adauga mai multa miere.


Se cladeste tortul din biscuitii rotunzi sub forma de floare, un strat de biscuiti un strat de crema de branza.


Frisca proaspata trebuie batuta direct scoasa de la frigider rece, in ultimele clipe se aduga lingurita de zahar brun.


Se acopera tortul cu frisca, se decoreaza cu bombonele de ciocolata si se da cateva ore la frigider pe raftul de jos unde e mai rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Teo 1

30.07.2010, 22:51

Rivka, eu sunt incantata de compozitie , e nu miere , e mai sanatos ; chiar maine am sa-l testez; buna idee !

mena29 1

31.07.2010, 20:56

la mai multe!!!!!!!

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata