Tort de biscuiti cu inghetata

de deyutzky in Torturi, 24 Mai 2011 | 2651 vizualizari

 

Un tortulet simpu si delicios...l-am pregatit pt iubitul meu de C-tin si Elena:D

 

INGREDIENTE

  • 150 ml lapte
  • 1 plic praf pt frisca+1 plic intaritor frisca
  • 300 gr inghetata de vanilie
  • 2 pachete biscuiti petit beurre cu cacao(130 gr/pachet) 
  • cateva linguri lapte pt inmuiat biscuitii
  • cereale VIVA de cacao(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu inghetata:

Inmuiem biscuitii in lapte...se pun 3 straturi de biscuiti iar intre ele se adauga 2 straturi de inghetata.Pregatim frisca conform intructiunilor de pe pachet. Ornam cu frisca si cu cereale. Se da la frigider pentru cateva ore. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

deyutzky 1

27.05.2011, 19:59

motan
medioto
va multumesc frumos

diaconta 1

27.05.2011, 20:17

foarte bun

deyutzky 1

03.06.2011, 14:25

ms dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu cirese si mascarpone