Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Eu sunt foarte incantata de reteta asta, merge perfect si fara fructe, dar si cu diferite fructe, eu am ales azi compotul de mandarine, dar tortul e foarte bun si cu fructe de padure congelate sau proaspete.
Pentru aluat:
Pentru umplutura
Frecam zaharul cu untul spuma, adaugam oul, si apoi faina si praful de copt, framantam un aluat fraged cu acare tapetam forma de tort cu diametru de 26 -2 8 de cm. Ametecam bine ingredientele pentru crema umplutura, turnam jumatate de compozitie, asezam mandarinele, turnam si a doua parte din compozitie si coacem timp de 45-50 de minute la 175 de grade, pana crema se intareste si capata o culoare aurie. Lasam sa se raceasca in forma.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult