Tort de branza dulce cu mandarine

de danakarin in Prajituri, 12 Feb 2012 | 2219 vizualizari

 

Eu sunt foarte incantata de reteta asta, merge perfect si fara fructe, dar si cu diferite fructe, eu am ales azi compotul de mandarine, dar tortul e foarte bun si cu fructe de padure congelate sau proaspete.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 250 g de faina
  • 125 g unt
  • 75-80 g de zahar
  • un ou
  • o lingurita praf de copt
  • un pic de sare

Pentru umplutura

  • 750 g de brana de vaca crema
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana de frisca
  • un ou si un galbenus
  • un pachet si jumatate de praf de budinca de vanile Dr. Oetcker
  • o conserva de compot de mandarine, respectic fructele scurse
  • 150 g de zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2-3 lingurite de suc de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza dulce cu mandarine:

Frecam zaharul cu untul spuma, adaugam oul, si apoi faina si praful de copt, framantam un aluat fraged cu acare tapetam forma de tort cu diametru de 26 -2 8 de cm. Ametecam bine ingredientele pentru crema umplutura, turnam jumatate de compozitie, asezam mandarinele, turnam si a doua parte din compozitie si coacem timp de 45-50 de minute la 175 de grade, pana crema se intareste si capata o culoare aurie. Lasam sa se raceasca in forma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza dulce cu mandarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Mutulica 1

24.11.2012, 06:36

La multi ani cu sanatate !

Bunica 1

24.11.2012, 06:47

La multi ani!

Zamfira 1

24.11.2012, 07:53

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lime si zmeura (reteta 500)