Tort de branza dulce cu mandarine

de danakarin in Prajituri, 12 Feb 2012 | 3997 vizualizari

 

Eu sunt foarte incantata de reteta asta, merge perfect si fara fructe, dar si cu diferite fructe, eu am ales azi compotul de mandarine, dar tortul e foarte bun si cu fructe de padure congelate sau proaspete.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 250 g de faina
  • 125 g unt
  • 75-80 g de zahar
  • un ou
  • o lingurita praf de copt
  • un pic de sare

Pentru umplutura

  • 750 g de brana de vaca crema
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana de frisca
  • un ou si un galbenus
  • un pachet si jumatate de praf de budinca de vanile Dr. Oetcker
  • o conserva de compot de mandarine, respectic fructele scurse
  • 150 g de zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2-3 lingurite de suc de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza dulce cu mandarine:

Frecam zaharul cu untul spuma, adaugam oul, si apoi faina si praful de copt, framantam un aluat fraged cu acare tapetam forma de tort cu diametru de 26 -2 8 de cm. Ametecam bine ingredientele pentru crema umplutura, turnam jumatate de compozitie, asezam mandarinele, turnam si a doua parte din compozitie si coacem timp de 45-50 de minute la 175 de grade, pana crema se intareste si capata o culoare aurie. Lasam sa se raceasca in forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza dulce cu mandarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Mutulica 1

24.11.2012, 06:36

La multi ani cu sanatate !

Bunica 1

24.11.2012, 06:47

La multi ani!

Zamfira 1

24.11.2012, 07:53

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lime si zmeura (reteta 500)