Tort de ciocolata

de Andreea_Mario in Torturi, 26 Sep 2012 | 2025 vizualizari

 

hmm ce bunn e mi-a iesit

 

INGREDIENTE

  • 8 oua ,
  • 1 pliculet de zahar vanilliat ,
  • coaja de lamaie ,
  • 1 praf de copt
  • 1 ciocolata praf
  • 8 linguri zahar ,
  • 8 linguri faina
  • un borcan de nutella
  • 1/2 pachet de margarina
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusurii si le batem cu mixerul sau cu telul. Mie imi place mai mult manual decat automat :) Razalim coaja de lamaie, adaugam zaharul vanillinat si cele 8 linguri de zahar. Adaugam cele 8 galbenusuri dupa care adaugam cele 8 linguri de faina pe care le amestecam cu pliculetul de praf de copt si dupa aceea putin din sucul de lamaie. La final adaugam 1 pliculet de praf de ciocolata. Batem din nou cu telul.


Ungem tava cu putin ulei si putina faina alba, adaugam totul in tava si lasam la cuptor 15 minute la 175 de grade.


Intre timp facem crema de ciocolata. Putem folosi Nutella cu putina margarina, dar daca aveti mousse de ciocolata e mai bun.


Scoatem blatul pe care il lasam la racit si pe urma il insiropam cu un sirop de zahar ars sau apa cu zahar si putina cola. Ungem tot tortul cu crema facuta si deasupra il ornam cu bombonele din ciocolata alba si neagra


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:46

frumos!

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 22:46

nutella the best Tortul Nota 10+

Andreea_Mario 1

08.10.2012, 16:29

ms ms mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort „Sueño de chocolate”