La multi ani Gabytza! Pentru ca stiu ca-ti plac clatitele, ti-am facut un tort vesel, asa ca tine!
Se amesteca faina cu praful de sare, zaharul, zaharul vanilat , oul si laptele intr-un bol. Se adauga apoi apa minerala, amestecand cu telul pana se omogenizeaza compozitia. Se coc aprox. 15 clatite.
Se topeste ciocolata pe aburi, se adauga galbenusurile si se mai tine putin pe aburi pana se ingroasa, amestecand continuu. Dupa ce s-a racit putin, se adauga mascarpone si se amesteca bine.
Se ung clatitele cu crema de ciocolata si se aseaza una peste alta. Se da la frigider ptr aprox. doua ore, apoi se orneaza cu bombonele si se serveste.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro