Tort de inghetata

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 5291 vizualizari

 

un tort foarte rapid si foarte bun pt vremea asta

 

INGREDIENTE

  • un plic inghetata de piesrsici
  • un plic inghetata de capsuni
  • biscuiti
  • o piersica
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata:

Pregatim inghetata conform instructiunilor de pe pachet.

Int-o caserola punem folie si turnam inghatata de caspuni, apoi cea de piersici, iar peste punem frumusel un rand de biscuitii.

Dam la congelator cateva ore pana se intareste.

Dupa ce scoatem inghetata de la congelator, o rasturnam usor, iar deasupra punem cateva felii de piersica.

TIPS-URI

1

daca aveti timp puteti prepara inghetata in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 18:37

ela, crede-ma ca sunt disperata, acum e iar sub tratament, analizele i-au iesit binisor avand in vedere la cum s-a manifestat el in ultima luna, si dr la care am fost a zis ca are infectie virala.....

Julie 1

30.07.2010, 22:24

Imi pare rau sa aud ca Anducu' tau e bolnavior... Sper sa se simta mai bine si sa-si revina! Asa e cu cei mici...si eu am trecut prin multe cu al meu...dar ei cresc si toate trec! Ai sa vezi! Tu sa fii tare!

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:05

multumesc din suflet julie, stiu ca asa sunt cei mic, insa oricat as vr sa fiu tare nu pot si probabil toate suntem la fel, dar ce sa facem, asta este rolul nostru pe acest pamant, noi tragem, dar macar ei sa fie bn, noi speram sa trecem mai repede peste perioada asta si sa revenim la normal

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vieneze