Tort de inghetata

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 2494 vizualizari

 

un tort foarte rapid si foarte bun pt vremea asta

 

INGREDIENTE

  • un plic inghetata de piesrsici
  • un plic inghetata de capsuni
  • biscuiti
  • o piersica
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata:

Pregatim inghetata conform instructiunilor de pe pachet.


Int-o caserola punem folie si turnam inghatata de caspuni, apoi cea de piersici, iar peste punem frumusel un rand de biscuitii.


Dam la congelator cateva ore pana se intareste.


Dupa ce scoatem inghetata de la congelator, o rasturnam usor, iar deasupra punem cateva felii de piersica.

 

TIPS-URI

1

daca aveti timp puteti prepara inghetata in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 18:37

ela, crede-ma ca sunt disperata, acum e iar sub tratament, analizele i-au iesit binisor avand in vedere la cum s-a manifestat el in ultima luna, si dr la care am fost a zis ca are infectie virala.....

Julie 1

30.07.2010, 22:24

Imi pare rau sa aud ca Anducu' tau e bolnavior... Sper sa se simta mai bine si sa-si revina! Asa e cu cei mici...si eu am trecut prin multe cu al meu...dar ei cresc si toate trec! Ai sa vezi! Tu sa fii tare!

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:05

multumesc din suflet julie, stiu ca asa sunt cei mic, insa oricat as vr sa fiu tare nu pot si probabil toate suntem la fel, dar ce sa facem, asta este rolul nostru pe acest pamant, noi tragem, dar macar ei sa fie bn, noi speram sa trecem mai repede peste perioada asta si sa revenim la normal

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Tort cu biscuiti, napolitane si mascarpone