Tort de inghetata de pepene rosu

de Lau in Torturi, 8 Aug 2011 | 4300 vizualizari

 

Un tort de inghetata de pepene rosu preparat dupa reteta preluata de la Bunica, la care am facut mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 500 g pepene rosu fara coaja
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata de pepene rosu:

Tortul de inghetata de pepene rosu se prepara astfel:

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema

Miezul de pepene se mixeaza. Smantana se bate bine. Se adauga galbenusurile si pepenele amestecandu-se bine. Totul se rastoarna intr-un recipient si se da la congelator. Se lasa o ora se scoate si se mixeaza bine pentru  a sparge acele de gheata. Se mai repeta de de 2 ori operatiunea.

Tortul de inghetata de pepene rosu l-am rasturnat pe o farfurie si am decorat cu frisca si ciocolata (dupa ce s-a inghetat complet)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat