Tort de mere cu budinca

de La Ancuta in Torturi, 21 Sep 2010 | 6826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 100 g zahar
  • 900 g lapte
  • 150 g margarina
  • 4 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 250 g faina
  • 4 mere (~500g)
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de mere cu budinca:

Se fierbe budinca din praful de budinca, zaharul si laptele.


Se face un aluat din margarina, zahar, oua, faina si praful de copt.


Se pune aluatul in tava rotunda si se ridica putin si pe marginea tavii. Peste aluat se pune jumatate din budinca, merele curatate si taiate felii si scortisoara. Apoi se pune restul budincii.


Se baga la cuptor si se coace 50-60 de minute

 

TIPS-URI

1

Deasupra se mai poate pune un aluat sfaramicios din 100 g unt, 100 g zahar, 100 g faina. Apoi se coace.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

La Ancuta 1

22.09.2010, 10:59

Multumesc lira

Corinuta 1

26.09.2010, 00:13

La Ancuta 1

28.09.2010, 23:22

Multumesc Corina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Tort cu kefir