Tort de mere -Reteta 400

de ianculubita in Torturi, 10 Mai 2013 | 3257 vizualizari

 

Uite asa incet incet,cu discretie am ajuns la 400!!
Acest tort l-am facut special pentru voi,l-am facut pentru prima data dar voi repeta reteta pentru ca mi-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de mere
  • 1 ceasca zahar brun
  • 100 g unt
  • 1 ceasca zahar tos
  • 2 linguri scortisoara
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de mere -Reteta 400:

Intr-un vas rotund se pune zaharul brun apoi merele curatate si scobite iar in scobitura se pune unt, zahar si scortisoara. Se da vasul la cuptor pentru 25-20 minute.


In acest timp se freaca galbenusurile cu restul de zahar tos, se adauga faina cernuta si albusurile batute spuma cu un praf de sare. Turnam compozitia peste merele coapte, lasam in cuptor 30 minute. Cand este gata acoperim cu un prosop, iar dupa ce s-a racit rasturnam pe un platou, ornam cu frisca, dam la frigider cateva ore apoi servim.

 

TIPS-URI

1

cand turnam aluatul peste mere,trebuie sa fie suficient de coapte(moi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere -Reteta 400" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sidy 1

13.05.2013, 07:51

Felicitarile mele si la cat mai multe bunatati in continuare !

mihaelar63 1

13.05.2013, 21:08

La multi ani !!!
Iau si o feliuta de tort

ianculubita 1

14.05.2013, 07:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars