Tort de Pasti cu iepuras

de esmerandra in Torturi, 10 Apr 2012 | 5725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat :
  • 4 oua
  • 120 g zahar
  • 120 g faina
  • Crema:
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri cacao amara
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 2 galbenusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de Pasti cu iepuras:

Blat:

Se bat ouale intregi cu zaharul timp de 30 minute, apoi se adauga faina putin cate putin amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus . Se coace la 170° timp de circa 30 minute

Crema:

400 ml lapte se pune la incalzit. Intre timp amestecam faina, cacao, zahar si lapte. Adaugam galbenusurile si varsam compozitia peste laptele fierbinte amestecand pe foc pana se ingroasa. Stingem focul si lasam crema sa se raceasca intr-un castron , acoperita cu ceolofan

Se taie blatul, se uda cu lapte si se intinde crema.

Se decoreaza dupa placere. Eu am folosit pasta de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de Pasti cu iepuras" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

adry88 1

11.04.2012, 10:30

minunat tortul felicitari

iry-gabriela 1

11.04.2012, 19:59

o frumusete de tort

esmerandra 1

14.04.2012, 13:30

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Doboș