Tort de piscoturi cu crema de capsuni

de MotanLaOale in Torturi, 18 Iun 2013 | 10385 vizualizari

 

Simplu dar foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 200g capsuni
  • 150g branza de vaci
  • 200g frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic Creme Ole de capsuni
  • SIROP
  • 1 plic ceai de capsuni
  • 300ml apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • ORNAT
  • 200g frisca lichida
  • cateva capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de piscoturi cu crema de capsuni:

Se spala si se curata capsunile si se zdrobesc cu mixerul vertical impreuna cu branza.


Se adauga zaharul pudra, frisca lichida si plicul de Creme Ole si se mixeaza 3-4 minute pana se obtine o crema tare.


Se pune la frigider.


Pentru sirop se face un ceai indulcit si cand il luam de pe foc se adauga zaharul vanilat si se lasa la racit.


Frisca se bate cu mixerul si se pune in frigider.


Se taie felii cateva capsuni.


Cand sunt toate reci se trece la asamblat.


Se inmoaie fiecare piscot in sirop si se pun pe platou ca prim blat.


Trebuie lucrat repede ca piscoturile absorb repede siropul si se inmoaie.


Se pune un strat de crema peste piscoturile din platou si deasupra cateva felii de capsuni.


Se pune iar un strat de piscoturi insiropate, crema, capsuni feliate.


Deasupra se pune un strat de piscoturi insiropate.


Se acopera cu frisca dupa pricepere si se orneaza cu cateva capsuni intregi.


Se tine cateva ore la frigider inainte de servire.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Inainte de ornare cu frisca este indicat sa-l lasam o ora la rece sa-si mentina forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de piscoturi cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

21.06.2013, 23:07

reisnaor_2006 1

30.03.2014, 11:18

MotanLaOale 1

30.03.2014, 11:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort ecler