Tort de vanilie cu pudding, visine si ciocolata

de laylalala in Prajituri, 3 Mai 2010 | 2441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 baton de vanilie
  • 4 oua
  • 120 gr zahar
  • 120 gr faina
  • 20 gr amidon alimentar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 40 gr unt, topit
  • Pentru umplutura si décor
  • 1L lapte
  • 1 plic praf de pudding de ciocolata
  • 1 plic praf de pudding de frisca
  • 5-6 linguri zahar
  • 200 gr visine din compot
  • 100 gr ciocolata, topita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de vanilie cu pudding, visine si ciocolata:

Se incinge cuptorul la 190ᵒC.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina forma de copt.

Se rad semintele batonuluii de vanilie.Se bat ouale cu zaharul si semintele de vanilie.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt.Se inglobeaza faina in amestecul cu oua, apoi se adauga untul topit si se mixeaza pana la omogenizare.Se toarna compozitia obtinuta in forma si se da la copt 30 minute, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca.


Se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj.Se taie blatul pe orizontala in 2.Primul blat se unge cu pudding de ciocolata, se presara 200 gr visine, se pune deasupra pudding-ul de frisca, iar in final se aseaza al 2-lea blat.Se decoreaza tortul cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de vanilie cu pudding, visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

susu 1

03.05.2010, 19:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa cu gem si bezea