Tort de vara cu piersici

de T I M E A in Torturi, 15 Iul 2012 | 16468 vizualizari

COMENTARII (54)

gaby_duceag 1

15.07.2012, 14:51

tie nu iti dau de la mine, ca tu ai!)
ce frumos e!

T I M E A 1

15.07.2012, 14:55

Gurita, Motan

T I M E A 1

15.07.2012, 14:56

Gabi cum sa nu imi dai? La schimb macar

portiadelumina 1

15.07.2012, 14:58

Eu mereu am probleme cu timpul de preparare, e prea lung Uneori o oră trece aşa greu
Aş fi gurisos să aflu timpul de degustare

T I M E A 1

15.07.2012, 15:00

Iti trebuie mai putin de o ora sa il prepari, dar trebuie sa stea in frigider blatul pana se intareste, in timpul ala poti face altceva. Timp de degustare...pana se gata

diaconta 1

15.07.2012, 15:29

Padre,Padre,vezi daca nu duci si pasiunea cu tine,eu nici nu stiu cum trece timpul cand sunt in bucatarie

mirela0911 1

15.07.2012, 16:14

E super delicios!

T I M E A 1

15.07.2012, 16:39

merci Mirela

portiadelumina 1

15.07.2012, 16:43

Păi Dia, cum spunea Timea, când e vorba de degustare nici eu nu-mi dau seama cât de repede trece timpul

Lau 1

15.07.2012, 17:09

delicios

T I M E A 1

15.07.2012, 17:24

sufletista

mamaieelena 1

15.07.2012, 18:44

gustos si aratos

T I M E A 1

15.07.2012, 19:11

multumesc Mamaieelena

Bunica 1

15.07.2012, 19:33

Mai am putin si inund tastatura....delicios!

T I M E A 1

15.07.2012, 20:05

multumesc, ma bucur ca va place

RuxyRux 1

15.07.2012, 20:41

Ce minunatie!

laura_n 1

15.07.2012, 22:14

O deliciosenie !

T I M E A 1

15.07.2012, 22:16

Ruxy, Laura multumesc frumos

dakris 1

16.07.2012, 07:47

Super idee, Timea!

T I M E A 1

16.07.2012, 08:38

multumesc Dakris

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:19

yamii ce gustos

Sim0na 1

16.07.2012, 11:15

Numai de niste bunatati te tii... Cand ai timp sa le faci pe toate?! Eu fug de bucatarie cat pot..

T I M E A 1

16.07.2012, 12:01

Oana multumesc

T I M E A 1

16.07.2012, 12:02

Simona si la mine e tare cald, dar o data pe saptamana tot fac ceva bun

Merisor 1

16.07.2012, 22:02

eu unde am fost, de ce nu am vazut tortul asta??

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt