Tort din branza dulce

de elena1988 in Torturi, 11 Feb 2011 | 2567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de branza de vaci
  • 1 cutie de smantana (400 gr)
  • 3 oua
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • 2 esente de lamaie
  • 300 gr de zahar
  • 1 pachet de unt
  • 2 linguri de faina
  • 300 gr de biscuiti de ovaz
  • jumatate de lamaie

Glazura:

  • 30 ml lapte
  • 30 ml zahar
  • 20 de grame de unt
  • 2 ciocolate cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din branza dulce:

Se amesteca branza de vaci cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de lamaie.



Se adauga pe rand ouale si la sfarsit smantana cu cele 2 linguri de faina si sucul de la jumatatea de lamaie.



Separat se sfarama biscuiti la blender sau cu sucitorul si se amesteca cu untul topit.



Se da la cuptor pentru 15 minute, se scoate blatul din cuptor si se pune compozitia de branza peste



Se baga la cuptor pentru 1 ora, prajitura se scoate cand sa rumenit bine deasupra.



Se lasa la racit cam 2 ore si se inveleste in glazura de ciocolata.



Glazura:



se topesc 2 ciocolate cu lapte si se adauga 30 gr de zahar si 30 ml lapte,



la sfarsit se adauga untul se amesteca bine compozitia si se pune peste tortul de branza,



Se orneaza cu frisca sau pur si simplul Il lasam asa



Se baga la frigider pana a doua zi.



Se poate orna cu trandafiri din caramele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

elena1988 1

24.02.2011, 10:35

motan

adry88 1

04.07.2011, 16:01

gaby_gabytza 1

23.08.2011, 15:40

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata si capsuni