Tort din piscoturi

de Sidy in Torturi, 1 Mai 2010 | 4154 vizualizari

 

Cand sunt in criza de timp si vreau ceva bun dulce, fac tort din piscoturi.Una din retete este aceasta...

 

INGREDIENTE

  • 600 g piscoturi
  • 1 cutie compot ananas(400g)
  • 500 ml frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic crema de vanilie
  • capsuni, visine ,
  • bomboane colorate pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi:

Compotul de ananas se pune in blender si se paseaza pina se formeaza o crema.


Frisca se bate bine de tot impreuna cu intaritorul, conform instructiunilor de pe plic.La fel procedam si cu crema de vanilie.


Pe un platou se aseaza un strat cu piscouri.Peste ele asezam un strat de ananas pasirat, apoi crema de vanilie si un strat cu frisca.Asezam deasupra alt strat cu piscoturi si repetam operatiunea, astfel incat in mijloc sa fie visinele.


Peste ultimul strat cu piscoturi se pune doar frisca si se orneaza tortul cu bomboane si capsuni.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Puteti sa ornati tortul, fiecare dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

diana_k 1

02.05.2010, 17:52

foarte bun tortul...

nadina73 1

03.05.2010, 14:05

super bine arat felicitari si 5 furcu ca nu se poate altfel

mariaana 1

22.05.2010, 20:22

foarte bun si simplu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu piersici si piscoturi