Tort Diplomat

de alina_paula in Torturi, 16 Ian 2013 | 6113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 pliculete gelatina
  • 500 g frisca lichida
  • 200 g piscoturi
  • 1 cutie compot ananas rondele
  • 1 portocala
  • 2 kiwi
  • 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

Se pune gelatina la inmuiat,conform instructiunilor de pe plic.


Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc, cam 5 minute.


Galbenusurile se amesteca cu laptele la temperatura camerei.Aceasta compozitie se pune la bain-marie pana incepe sa imbrace lingura.Se lasa putin la racit si apoi se pune gelatina.


Se pune zaharul vanilat peste frisca si se bate.


Cand compozitia de oua s-a racit se adauga frisca.


O forma de tort se tapeteaza cu folie si apoi se aseaza rondelele de ananas, felii de kiwi, banane , bucatele de portocala.Se pune jumatate din compozitie si se pune un strat de fructe format din ananas cubulete, felii de banane si kiwi.Se poate folosi orice tip de fructe , dupa preferinta fiecaruia.


Deasupra de pun piscoturile inmuiate in siropul de ananas.


Se lasa 5-6 ore la rece apoi se orneaza cu frisca si ..pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

17.01.2013, 20:19

Sim0na 1

17.01.2013, 22:01

diana_k 1

18.01.2013, 08:59

bun, bun tortul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu ciocolata