Tort Diplomat

de mihasara in Torturi, 13 Mar 2013 | 7072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 270 g zahar
  • 30 g gelatina (3 plicuri)
  • 300 ml lapte
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf sare
  • 500 g frisca lichida
  • 1 cutie compot ananas
  • 50 g mix de fructe confiate
  • o rulada cu crema de fructe sau piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

Se bat ouale cu zahrul si cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam laptele, amestecam bine, punem pe foc si amestecam incontinuu.


Intre timp punem gelatina la inmuiat in apa rece (adaugam apa cam doua degete peste gelatina). Adaugam gelatina peste compozitia de calda de oua si lapte, amestecam bine. Mixam frisca si o adaugam peste compozitia de mai sus dupa ce s-a racit foarte bine.


Tapetam o forma cu folie alimentara. Asezam pe marginea formei felii de rulada sau piscoturi. Turnam un strat de compozitie dupa care adaugam un strat de ananas foarte bine scurs de zeama si niste fructe confiate. Turnam iar din compozitie, adaugam fructe si la final, ultimul strat sa fie de compozitie.


Dam la rece cateva ore dupa care il rasturnam pe un platou, il ornam cu frisca si cu fructe dupa imaginatia fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

diana_k 1

14.03.2013, 08:46

foarte bun tortul, imi place

mihasara 1

14.03.2013, 10:18

Va multumesc!

mamaieelena 1

14.03.2013, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe si piscoturi