Tort Diplomat acoperit cu pastă marshmallow

de anomisana in Torturi, 8 Ian 2012 | 6907 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

08.01.2012, 21:13

de retinut cu pasta bun tortul

anomisana 1

08.01.2012, 21:31

Mie pasta mi-a ieşit aproximativ ok, dar ştiu unde am greşit: trebuia să o fac cu cel puţin o zi mai devreme, trebuia să ung tortul cu unt şi trebuia să întind foaia mai groasă. Data viitoare, sper să iasă excelent. Mulţumesc pentru aprecieri.

diaconta 1

08.01.2012, 21:37

ti-a iesit chiar foarte bine va trebui sa mai incerc si eu pasta asta,data trecuta n-am fost prea multumita de rezultat

mihaelar63 1

08.01.2012, 21:39

Ce frumos arata

Ina 1

08.01.2012, 21:43

Frumos si gustos!

gaby_duceag 1

08.01.2012, 22:10

La mulţi ani!
Minunat a ieşit!!!

alinutzika 1

08.01.2012, 22:21

ce bun trebuie sa fi fost!

Dana_Retetegg 1

08.01.2012, 22:31

minunat!

mamaieelena 1

08.01.2012, 22:47

buna ideea si a iesit super

Steel79 1

08.01.2012, 23:02

oh, cat de bine arata! felicitari!

Ubulika 1

08.01.2012, 23:06

heh ce misto l-ai facut

Lorra 1

08.01.2012, 23:50

arata tare gustos

dulcegariiculinare 1

09.01.2012, 02:20

Ce frumos e !! Ma bucur tare ca ti-a placut fondantul ! Pupici

Mihaela11_jo 1

09.01.2012, 08:13

La fav...
La Multi Ani 2012! draga Ana

MotanLaOale 1

09.01.2012, 08:24

frumos

gaby_gabytza 1

09.01.2012, 12:20

Foarte frumos

Anamaria7 1

09.01.2012, 12:34

suuuper, rooooz La multi ani!

mena29 1

09.01.2012, 13:29

Tare bun!

Rocsi 1

09.01.2012, 20:47

La multi ani

anomisana 1

10.01.2012, 07:48

Mulţumesc bucătăraşilor pentru aprecieri. Nu mă aşteptam la atâtea reacţii pozitive, având în vedere că e prima încercare cu pastă. Dar crema, a fost cea mai bună din toate torturile diplomat pe care le-am făcut. Oricum, am prins curaj să mai experimentez. Culoarea pastei este ce a rezultat din topirea acelor bomboane sau ce-or fi ele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat