Tort fantezie cu kiwi

de bursulica in Torturi, 19 Mar 2012 | 2342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 gr. biscuiti
  • 100 gr. unt topit
  • Crema alba de branza:
  • 400 gr. branza dulce
  • 300 gr. frisca
  • 120 gr. zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 pliculet de gelatina
  • Aspic de kiwi:
  • 1200 gr. kiwi
  • 250 gr. zahar
  • 2 pliculete de gelatina
  • Ornat:
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort fantezie cu kiwi:

Avem nevoie de o forma de tort cu margine detasabila.


Blatul: zdrobim biscuitii si le amestecam cu untul topit. Asezam compozitia in tava.


Crema alba de branza: amestecam branza de vaci cu frisca, zaharul, zeama de lamaie si gelatina.


Aspic de kiwi: curatam kiwi-ul, il pisam sau il dam prin robot, il punem la fiert la foc mic impreuna cu zaharul. Cand este racit aspic-ul adaugam cele doua pliculete de gelatina si-l turnam peste crema de branza. Il ornam cu frisca.


Branza o asezam peste biscuiti in asa fel incat sa obtinem un cuib, deoarece aici va trebui sa turnam aspik-ul de kiwi si laturile din branza il vor sustine.


Pentru a pregati gelatina, trebuie sa respectam reteta de pe pliculet.


Lasam tortul in forma cu margine detasabila pana a doua zi, de preferat la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fantezie cu kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

oana_pisicutza16 1

19.03.2012, 18:54

foarte bun tortul

Rocsi 1

19.03.2012, 18:55

si eu iau o feliuta!!

MIUTA 1

21.03.2012, 13:42

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni si kiwi