Tort grila cu caise

de -Miti- in Torturi, 7 Noi 2012 | 1353 vizualizari

 

Nu pot sa-mi asum meritul,este facut de maruntele:)

 

INGREDIENTE

  • Pentru cremă:
  • 1 conservă compot de caise (480 g),
  • 250 ml lapte,
  • 1 plic Crema pentru tarte Dr. Oetker.
  • Pentru aluat:
  • 300 g făină ,
  • 1 plic Praf de copt Dr. Oetker,
  • 125 g brânză de vaci (slabă),
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml ulei,
  • 1 priză de sare,
  • 75 g zahăr,
  • 1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker.
  • 2 lingurițe Esență de lămâie
  • Dr. Oetker.
  • Pentru uns:
  • puţin lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort grila cu caise:

Se lasă caisele să se scurgă bine într-o sită și se taie în bucăți mici.


Într-un bol se amestecă cu mixerul, laptele cu crema de tarte timp de 1 minut. Se amestecă făina cu praful de copt şi se cerne totul într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă cu telul sau cu mixerul,avand grija sa nu amestecati prea mult,altfel aluatul va deveni lipicios.


3/4 din aluat se pune într-o formă de copt. Din aluatul rămas se formează 8 fâșii. Se pune crema de tarte în tavă peste aluat, se presară cubulețele de caise și se întind fâșiile de aluat sub formă de grilaj pe suprafața umpluturii și se ung cu puțin lapte. Se coace cca 45 de minute.


Se scoate prăjitura din formă şi se lăsă să se răcească pe un suport sau grătar de bucătărie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort grila cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sim0na 1

08.11.2012, 18:24

Doamne ce dulci suntttt!! Ce haioase si harnicute sunt!!
Prajitura cred c-a fost tare buna, ce-a mica imi confirma!

RuxyRux 1

09.11.2012, 19:37

Nici nu mai stiu cum sa le admir!!! Miti...ti le iubesc pe papusile asta dulci de maruntele!!!! Te rog pupa-le din partea mea, ca tare-s frumoase, si harnicute!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 15:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de trandafiri si caise