Tort Hallowen

de Lau in Dulciuri, 19 Oct 2013 | 1352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 5 oua
  • 5 linguri apa rece(de la frigider)
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 250 g ricotta
  • 200 ml suc de struguri
  • 300 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • struguri
  • Decor
  • pasta de zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Hallowen:

BLAT-Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea care nu curge.


Adaugam galbenusurile si apa,amestecam usor cu o paleta,adaugam faina cernuta si amestecam pana se incorporeaza.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca dupa care il vom taia in 3 felii.


Crema-intr-un vas adaugam ricotta si o mixam pana devine ca o crema,adaugam frisca(care am mixat-o inainte) si omogenizam,adaugam treptat sucul de struguri,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,amestecam pana se omogenizeaza.


Asezam prima foaie o insiropam-intindem crema-struguri-a 2 foaie-insiropam-crema-struguri-a 3 foaie o insiropam si o ungem cu un strat subtire de crema.


Decoram cu pasta de zahar


Multumesc Patricia pentru reteta de la blat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Hallowen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lau 1

23.10.2013, 08:39

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 08:55

delicios

Lau 1

11.11.2013, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Kodrit Kadir