Tort in doua culori

de miremirc in Torturi, 26 Apr 2011 | 13766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat 1 :
  • 3 oua
  • 3 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 lg faina
  • Blat 2 :
  • 3 oua
  • 3 lg zahar
  • 2 lg faina
  • 1 lg cacao
  • Crema :
  • 2 plicuri budinca vanilie
  • 250 g unt
  • 600 ml lapte
  • 8 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lg gem de caise
  • 2 lg cacao
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort in doua culori:

Pentru blat 1: mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam faina; punem compozitia in tava ( 25*35 cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor.Dupa ce s-a copt, taiem blatul in 2 pe lungime.

Pentru blat 2 : mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam faina amestecata cu cacaoua si dam la cuptor in tava ( 25*35 cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.Taiem blatul in 2 pe lungime.

Pentru crema : fierbem budincile de vanilie in mod obisnuit, o lasam sa se raceasca apoi o amestecam cu untul batut spuma.

Asamblare : 1/2 blat maro-crema-1/2 blat alb-crema-1/2 blat maro-crema-1/2 blat alb-gem de caise-cacao-frisca.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 10:56

ce bunatate

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:37

bun bun

ramona_manoliu 1

05.06.2014, 15:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V