Tort Anamaria

de reisnaor_2006 in Torturi, 5 Mai 2015 | 8161 vizualizari

 

Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de pandispan
  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca
  • 400 gr compot de ananas
  • 200 gr dulceata acrisoara de caise
  • 200 gr de piscoturi
  • 4 linguri de zahar pudra
  • o sticluta de esenta de vanilie
  • Pentru insiropat:siropul de la compotul de ananas
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Anamaria:

Cu ajutorului mixerului se mixeaza mascarponele impreuna cu 2 lg de zahar pudra. Separat, la viteza cea mai mare a mixerului, se bate frisca, incorporand treptat cele doua linguri de zahar pudra si esenta de vanilie. Apoi, se amesteca cele doua compozitii, turnand frisca peste mascarpone, amestecand cu o lingura.


Separat foile de pandispan se taie in jumatate.Pe un platou asezam prima jumatate de foaie de pandispan si o ungem cu crema formata din frisca si mascarpone.Asezam a doua foaie si o insiropam cu sirop din compotul de ananas,peste punem crema si asezam a treia foaie de pandispan.O insiropam si pe aceasta si o ungem cu crema .


Urmatoarele 2 foi de pandispan le punem incontinuare fara sa le insiropam si le ungem cu dulceata acrisoara de caise.Urmatoarele foi pana cand se termina procedam la fel ca si cu primele foi facute(le insiropam si le ungem cu crema).Pe ultima foaie de pandispan dupa ce am unso cu crema asezam bucati de ananas(maruntit sau intregi)


Piscoturile le trecem prin siropul de la compotul de ananas si le punem de jur imprejur formand un gardulet ornamental.Pofta buna.

TIPS-URI

1

in crema putem adauga si lapte condensat care contrasteaza fabulos cu blatul de pandispan si dulceata de caise.

2

putem folosi orice compot.

3

dulceata de gutui ii da o savoare deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Anamaria" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mirela0911 1

06.05.2015, 14:58

Cum arata!

Andra_Constantinescu 1

06.05.2015, 21:08

Foarte bine arata!

reisnaor_2006 1

06.05.2015, 21:59

multumesc fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

ieri la 21:54

Prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

ieri la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

ieri la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lamaie