Tort de biscuiti

de EUGENIAivan in Torturi, 27 Noi 2011 | 6946 vizualizari

 

este bun si rapid

 

INGREDIENTE

  • 450 grame biscuti Petite Beurre
  • 1 plic crema de vanilie Dr.Oetker
  • 1 plic crema de ciocolata Dr.Oetker
  • 500 ml lapte

 

Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Se prepara ambele creme dupa instructiuniile de pe pachet.

Pe un platou se aseaza primul rand de biscuiti si un strat de crema de vanilie apoi un nou rand de biscuiti si un strat de crema de ciocolata.

Continuam asa pana ajungem la ultimul strat de biscuiti pe care ii acoperim cu crema de vanilie.

Se poate orma cu fructe sau ce aveti la indemana (eu am facut moate din crema de  ciocolata).

TIPS-URI

1

indicat ar fi sa folosim budinca de vanilie si ciocolata,eu am avut cremele acestea si am facut cu ele,este bun si asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu ciocolata