Tort in forma de inima

de Madelline in Torturi, 13 Feb 2014 | 3150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tort (eu am cumparat)
  • frisca hulala
  • 5-6 linguri nutella
  • ananas
  • portocale
  • visine
  • banane
  • Pt sirop:
  • esenta rom, vanilie sau lamaie
  • 3-4 linguri zahar
  • apa 2 cani
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort in forma de inima:

Sirop: Zaharul se caramelizeaza apoi se adauga apa, dupa ce s-a topit zaharul luam de pe foc si adaugam esenta (eu am pus de vanilie ).


Insiropam fiecare foaie a blatului, adaugam crema facuta din frisca cu nutella si fructele taiate cubulete.


Ornam (eu am pus frisca si am ornat cu floricele facute din crema nutella cu o inimioara din visine de Valentine`s day :)) )


Pt scris am folosit creioane colorate pt decor Dr. Oetker


:*

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in forma de inima" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Anett 1

14.02.2014, 09:45

foarte frumos!

Lau 1

14.02.2014, 16:15

MIUTA 1

14.02.2014, 16:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere