Tort inimioară cu dragoste de la Luciana

de Bucataras in Torturi, 27 Apr 2009 | 4823 vizualizari

 

Un tort inimioara de la Luciana.

 

INGREDIENTE

  • (1) pt. blat -
  • 6oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilie
  • (2) pt.crema
  • 2 plicuri puding de vanilie
  • 600ml de lapte
  • 8 linguri mari de zahar
  • 250g margarina
  • (3) pt.ornat fructe: banane,kiwi,visine
  • (4) pt.glazura :2 plicuri gelatina,care se prepara conform instructiunilor de pe plic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort inimioară cu dragoste de la Luciana:

Se amesteca ouale cu zaharul cu mixterul, se adauga 1/2 plicuri praf de copt si zahar vanilat. Apoi se pune in forma de inimioara (sau se face un blat patrat si dupa coacere se taie in forma dorita) si se pune la cuptor aprox. 30 de minute.
Intre timp se face budinca. Cand se raceste budinca se amesteca cu 250 gr margarina. Se pune crema pe blat.
Apoi se orneaza de preferinta, cu fructele date.
Glazura se prepara conform intructiunilor de pe plic. Iar apoi se pune peste fructe, pe intreg tortul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inimioară cu dragoste de la Luciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort inimos