Tort inimioară cu dragoste de la Luciana

de Bucataras in Torturi, 27 Apr 2009 | 4783 vizualizari

 

Un tort inimioara de la Luciana.

 

INGREDIENTE

  • (1) pt. blat -
  • 6oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilie
  • (2) pt.crema
  • 2 plicuri puding de vanilie
  • 600ml de lapte
  • 8 linguri mari de zahar
  • 250g margarina
  • (3) pt.ornat fructe: banane,kiwi,visine
  • (4) pt.glazura :2 plicuri gelatina,care se prepara conform instructiunilor de pe plic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort inimioară cu dragoste de la Luciana:

Se amesteca ouale cu zaharul cu mixterul, se adauga 1/2 plicuri praf de copt si zahar vanilat. Apoi se pune in forma de inimioara (sau se face un blat patrat si dupa coacere se taie in forma dorita) si se pune la cuptor aprox. 30 de minute.
Intre timp se face budinca. Cand se raceste budinca se amesteca cu 250 gr margarina. Se pune crema pe blat.
Apoi se orneaza de preferinta, cu fructele date.
Glazura se prepara conform intructiunilor de pe plic. Iar apoi se pune peste fructe, pe intreg tortul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inimioară cu dragoste de la Luciana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort caramel 400