Tort Ioana

de Michelle in Torturi, 28 Noi 2009 | 2741 vizualizari

 

e pentru o proaspata mamica..

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • 500 ml frisca
  • 2 portocale
  • 2 banane
  • 250 ml lapte condensat
  • 5 lg zahar
  • o cana cu apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Ioana:

Blat:


Separam oualele. Batem spuma albusurile, galbenusurile le frecam bine cu zaharul, amestecam cele doua compoziti adaugam si faina in ploaie si bagam la cuptor.


Frisca se bate batz si apoi se adauga si laptele condensat si se bate bine.


Se taie blatul in 3 parti.


Facem un sirop din coaja de la o portocala cu 5 lg de zahar si apa.


Insiropam cele 3 blaturi.


Punem primul blat, adaugam frisca, apoi portocala taiata cubulete, apoi alt strat de frisca, adaugam celalalt blat, frisca, bananele, frisca si blat.


Imbracam tortul in frisca si ornam ..dupa placere.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Ioana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Michelle 1

29.11.2009, 22:35

dicarmencitta1957 1

19.02.2010, 21:38

Imi place cum este ornat,foarte inventiv.Felicitari pentru reteta.

elena1988 1

02.02.2011, 16:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort ''3 Motive''