Tort Krem a la krem

de danamatei in Torturi, 7 Dec 2010 | 5903 vizualizari

 

Deoarece a fost Sf Andrei, l-am sarbatorti pe puiul nostru Rares Andrei. Si cum prajitura preferata a familiei este Krem a la Krem ... , a iesit un tort extraordinar!

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 12 oua
  • 12 linguri zahar
  • 2 plicuri Creme Ole Ciocolata
  • Crema 1 :
  • 400 ml smantana dulce 32% grasime
  • 200 ml lapte
  • 2 plicuri Creme Ole Vanilie
  • Crema 2:
  • 400 ml frisca lichida
  • 200 gr ciocolata lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Krem a la krem:

Blat: Am facut 4 blaturi cu diametrul de 30 cm.


Ingredientele de la blat se impart la 4.


Se separa galbenusul de albus. Se bat bine albusurile de la trei oua cu cele 3 linguri zahar pana se intareste spuma, se adauga galbenusurile si se mai bate putin, apoi se adauga jumatate de plic Creme Ole Cicolata si se bate usor. Se unge tava de tort cu ulei si se tapeteaza cu faina si se pune compozitia de blat. Se coace la foc potrivit.


Se procedeaza la fel si la celelalte trei blaturi. Ultimul blat se lasa in tava.


Crema 1: Intr-un castron se pune smantana, laptele si praful de Creme Ole Vanilie. Se mixeaza bine pana se intareste crema.


Crema 2: Se pune frisca lichida intr-un vas si se incalzeste bine . Se pune ciocolata rupta bucatele, se lasa putin, apoi se amesteca bine pana se topeste. Se lasa la racit pana se intareste.


Asamblare: Peste blatul din tava se pune jumatate din crema de vanilie, blat, jumatate din crema de ciocolata, blat, crema de vanilie ramasa si ultimul blat.


Se rastoarna pe un platou si se imbraca in crema de ciocolata ramasa. Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.


 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti rabdare sa se intareasca crema o puteti mixa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Krem a la krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bucataras 1

28.09.2011, 10:03

la multi ani!

Rocsi 1

28.09.2011, 11:31

La multi ani!!!

brunetica 1

21.11.2011, 13:27

la multi ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de post