Tort la microunde

de andreea123 in Torturi, 7 Iun 2011 | 3469 vizualizari

 

Doamnelor si Domnilor,
Va prezint un tort, pentru momentele cand aveti chef de ceva dulce, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie prea mult timp sau vin niste invitati la voi pe nepusa masa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150g de zahar
  • 75g de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 30g de unt topit
  • fructe
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort la microunde:

Se caramelizeaza intr-o craticioara 80g de zahar sau se poate carameliza la Microunde, dar se mai adauga 2 linguri de apa.


Caramelul obtinut se varsa intr-un vas de yena (se intinde cam de un deget si pe lateralele vasului), apoi se adauga fructe: rondele de ananas din compot , kiwi, banane, caise din compot etc. Eu am folosit rondele de banane si de kiwi.


Intr-un bol se bat 3 oua intregi cu 70g de zahar, apoi se adauga 30g de unt topit (treptat), 75g de faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt. Compozitia obtinuta se toarna peste caramel.


Se coace in Microunde la 700w timp de 7 minute (nu se lasa mai mult, deoarece se usuca). Cand s-a racit se poate decora cu 200ml de frisca batuta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort la microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

andreea123 1

19.12.2011, 14:38

Multumesc, Multumesc

Panacris 1

19.12.2011, 17:41

Interesant si delicios!!!

mihaelar63 1

19.12.2011, 18:32

chiar ca e interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Frankfurter Kranz by Amalia (pt toti prietenii de pe bucataras)