Tort Minnie pregatit cu dragoste de Liliana pentru fetita ei!

de Bucataras in Torturi, 29 Apr 2009 | 6710 vizualizari

 

Acesta este un tort MINNIE MOUSE pregatit de mine pentru fetita mea pe care l-a impartit cu colegii la gradinita. Este un tort din 2007, pe cel de anul trecut l-am trimis la concursul anterior.

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 4oua
  • 100ml.lapte
  • 100ml.ulei
  • 250gr.faina
  • 250gr.zahar
  • un praf copt
  • crema vanilie
  • crema finetti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Minnie pregatit cu dragoste de Liliana pentru fetita ei!:

Acest tort l-am realizat din 2 blaturi, unul intreg care este capul si din celalalt blat am decupat urechile si funda.

Blatul este simplu: 4 oua ,100ml.lapte,100ml. ulei, 250 gr.faina, 250 gr.zahar, un praf copt. Ouale se separa, galbenusurile se amesteca cu uleiul, laptele si se adauga peste albusurile batute spuma tare cu zaharul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza usor. Se coace intr-o tava rotunda cca.45min. Blaturile le-am insiropat cu sirop de zahar ars. Cremele sunt de vanilie si fineti. Fundita am ornat-o cu bomboane silvana(capsuni). Urechile le-am decupat cu ajutorul unei cani, le-am taiat in 2 si am pus crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Minnie pregatit cu dragoste de Liliana pentru fetita ei!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

dana1986 1

30.04.2011, 18:29

arata super bine

mihaelaM 1

30.04.2011, 18:35

tare frumos mai e,parca as vrea si eu....macar o ureche

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello