Tort Minnie pregatit cu dragoste de Liliana pentru fetita ei!

de Bucataras in Torturi, 29 Apr 2009 | 8039 vizualizari

 

Acesta este un tort MINNIE MOUSE pregatit de mine pentru fetita mea pe care l-a impartit cu colegii la gradinita. Este un tort din 2007, pe cel de anul trecut l-am trimis la concursul anterior.

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 4oua
  • 100ml.lapte
  • 100ml.ulei
  • 250gr.faina
  • 250gr.zahar
  • un praf copt
  • crema vanilie
  • crema finetti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Minnie pregatit cu dragoste de Liliana pentru fetita ei!:

Acest tort l-am realizat din 2 blaturi, unul intreg care este capul si din celalalt blat am decupat urechile si funda.
Blatul este simplu: 4 oua ,100ml.lapte,100ml. ulei, 250 gr.faina, 250 gr.zahar, un praf copt. Ouale se separa, galbenusurile se amesteca cu uleiul, laptele si se adauga peste albusurile batute spuma tare cu zaharul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza usor. Se coace intr-o tava rotunda cca.45min. Blaturile le-am insiropat cu sirop de zahar ars. Cremele sunt de vanilie si fineti. Fundita am ornat-o cu bomboane silvana(capsuni). Urechile le-am decupat cu ajutorul unei cani, le-am taiat in 2 si am pus crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Minnie pregatit cu dragoste de Liliana pentru fetita ei!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

dana1986 1

30.04.2011, 18:29

arata super bine

mihaelaM 1

30.04.2011, 18:35

tare frumos mai e,parca as vrea si eu....macar o ureche

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Meringue