Tort Mona

de reisnaor_2006 in Torturi, 12 Mai 2014 | 5538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 12 lg. de zahar
  • 12 lg. apa rece
  • 8 lg. de faina
  • 6 lg. cacao
  • 1 praf de copt
  • CREMA:
  • 700 ml lapte
  • 2 pl. de budinca
  • 200 gr margarina Rama
  • esente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mona:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si adaugam treptat apa. Separat faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se adauga peste albusuri. Compozitia se toarna in tava tapetata si se da la cuptor la foc mic.

Se prepara budinca cu 700 ml de lapte, amestecam in ea si galbenusurile ramase, se lasa sa se raceasca si se adauga margarina. Omogenizam compozitia. Insiropam blatul cand este gata, se adauga crema si radem ciocolata deasupra.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Mona" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Ecler