Tort OREO

de nadina73 in Dulciuri, 8 Aug 2010 | 20186 vizualizari

 

un tort rapid care in 20 minute e gata si de pregatit si de mancat

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tort oreo
  • 2 linguri de unt
  • 250 ml lapte foarte rece
  • 2 pachetele de biscuiti oreo
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort OREO:

Se amesteca bine untul cu continutul din pachetele de biscuti zdrobiti, se pun in tava si se preseaza putin cu lingura.


Se pune laptele rece intr-un vas de plastic mai inalt si se amesteca cu continutul de crema pulbere


se mixeaza timp de 2-3 minute pana se inatareste foarte bine.


Se pune crema obtinuta peste biscuitii zdrobiti in tava (este o tava in cutie speciala rotunda)apoi se presara dintr-un plic ce este tot in cutie, ca o pulbere neagra din biscuiti , se niveleaza putin .


Se orneaza cu bicuiti oreo, asta numai daca doriti, nu sant in cutie ci se cumpara separat.


Se da la rece pentru 1-2 ore,daca aveti rabdare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort OREO" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

nadina73 1

10.08.2010, 14:09

jolygina daca gasescti chiar merita sa incerci

adry88 1

18.05.2011, 21:34

adinap1 1

25.03.2015, 20:39

Eu am încercat altă variantă, după gustul meu și a ieșit un rezultat extraordinar de deliocios. Vă încurajez să o încercați și voi! http://www.letsbegorgeous.com/2015/03/reteta-prajitura-oreo-cum-sa-pregatesti.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de piersici si ciocolata