Tort Paccheri cu carne

de Panacris in Retete Delikat, 11 Aug 2018 | 3080 vizualizari

 

Provocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", m-a pus din nou la treabă. Am văzut undeva pe internet un filmuleț cu acest preparat și n-am rezistat. Zmeul cel mare, când a văzut preparatul final, a spus, astă da un tort pentru băieți adevărați :D Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% natural, chiar m-au cucerit.
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată amestec vita-porc cca. 1000 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată
  • Ulei de masline
  • Sare de mare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Oregano Delikat 1 linguriță
  • Condimente pentru chiftele 1 plic
  • Bulion Panacris 500 ml
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
  • Parmesan/cașcaval ras cca. 100 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Paccheri cu carne:

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă.

Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano. Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5 minute, amestecându-se încet, până ce se înglobează toate ingredientele. Se adaugă jumătatea din cantitatea totală de bulion și se amestecă până ce se obține o pasta omogenă.

Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri din bulion, cât să acopere fundul, apoi se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare. După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de carne cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri. La final se adaugă restul bulionului cât să acopere pastele și se dă la gătit cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se poate adaugă, parmezan sau cașcaval ras, lăsându-se la gătit încă 5 minute neacoperit.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Paccheri cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.08.2018, 21:47

Este un preparat atat de minunat! Bravo Cristina!

Panacris 1

13.08.2018, 14:35

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Rahela Velicu 1

15.08.2018, 20:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rosii si usturoi