Tort Padurea Neagra

de mimmi in Torturi, 24 Mai 2011 | 9040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Blat :
  • 10 oua,
  • 10 linguri faina,
  • 10 linguri zahar,
  • 3 linguri cacao,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 400 ml frisca,
  • 5 g gelatina,
  • 1 borcan visine fara samburi,
  • ciocolata  
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra:

Mod preparare blat :


Separam ouale,galbenusurile le frecam cu zaharul pana se dubleaza cantitatea. Adaugam cacaoa si amestecam. Batem bine bine albusurile,le adaugam peste galbenusuri,adaugam faina si amestecam cu dosul unei linguri. Tapetam o forma cu ulei si faina,turnam compozitia si dam blatul la cuptor pana trece testul scocbitorii.


Gelatina o punem in apa 5 minute,dupa care o punem pe baie de aburi pana devine lichida.


Batem frisca tare,adaugam gelatina si mai batem in continuare.


Visinele le punem la scurs


Dupa ce s-a racit blatul,il taiem in 3.


Insiropam foarte bine blatul cu compot,punem un strat de frisca,visine,al doilea blat,il insiropam,intindem frisca,punem visine,insiropam cel de al treilea blat,imbracam tortul in frisca.


Ornam dupa bunul plac,eu l-am ornat cu carlionti de ciocolata si ciocolata razalita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mimmi 1

27.05.2011, 14:22

Multumesc pentru aprecieri fetelor !!!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:58

exact ca si originalul de aici

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 15:25

FANTASTIC!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu capsuni