Tort padurea neagra la pahar

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 27 Apr 2010 | 4231 vizualizari

 

Sa nu credeti ca era ceva programat ca nu e asa.Am vrut sa fac o rulada,am facut un blat de cacao si cum nu reusesc niciodata sa rulez mi s-a rupt!Nu am vrut sa-l arunc degeaba si mi-a venit ideea asta;asa ca a doua zi am luat frisca si visine si gata.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 4 oua 
  • 150 g faina
  • 150 zahar
  • 2 linguri cacao
  • 300-400 ml frisca
  • 1 borcan de visine mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort padurea neagra la pahar:

blatul de rulada:Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, timp de 10-15 minute.Si acum am taiat bucati potrivite pt ca mi s-a rupt.:D


ASAMBLARE:In fiecare pahar am pus cateva bucatele de blat,am insiropat cu lichidul de la compot,am pus frisca si visine(fara sambure),iar blat,frisca si visine.Se orneaza cu frisca si visine si se rade ciocolata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort padurea neagra la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Sylvia 1

27.04.2010, 12:07

Nota maxima, nu mananc dar le admir

liana_geicu 1

27.04.2010, 21:36

Foarte buna ideea si cred ca este si racoritor tortul tau la pahar!

adry88 1

07.07.2011, 17:13

arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tort de cioco-ness