Tort pandispan cu pere

de reisnaor_2006 in Torturi, 22 Oct 2014 | 1647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar de zahar
  • 4 lg de ulei
  • 2 lg cacao
  • un vf. cutit de sare
  • 2 pere
  • Crema:
  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • 50 gr mascarpone
  • Ornat:
  • ciocolata rasa
  • feliute de pere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pandispan cu pere:

Albusurile le separam de galbenusuri.Mixam albusurile spuma,adaugam pe rand zaharul,galbenusurile,faina putin cate putin,cacaoa,praful de sare si uleiul.Coacem la 180 de grade intr-o tava tapetata cu unt si faina.Facem testul cu scobitoarea.


Mixam frisca ,untul il taiem cubulete si il mixam cu zaharul,mascarpone si amestecam cu frisca.Cand blatul s-a racit il taiem in doua,eu am insiropat cu zeama de la compot de capsuni,punem crema,pere taiate felii,al doilea blat,crema,ciocolata rasa si feliute de pere.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pandispan cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

22.10.2014, 21:09

Servesc si eu o feliuta!

Sylvia 1

23.10.2014, 09:39

tot ce este su pere imi place f mult !

babi5 1

24.10.2014, 18:47

Nu piate fi decit foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu pere