Tort " Paradiso"

de brunetica in Torturi, 13 Noi 2011 | 3239 vizualizari

 

Un tortulet savuros si foarte lejer !!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. faina alba pentru torturi usoare  cu amidon
  • 200 g. zahar pudra 
  • 100 g. unt
  • 3 oua
  • 5 lingurite de lapte
  • un praf sare
  • 1 pachetel praf de copt
  • esenta vanilie
  • Crema = 200 g. unt
  • 150 ml. lapte
  • 50 g. faina
  • 200 g. zahar
  • 5-6 mandarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort " Paradiso":


Intr-un bol punem ouale ( integi ) , zaharul, esenta de vanilie si sarea si le batem bine cu mixerul.


Adaugam untul moale la temperatura camerei si continuam sa mixam .


Incorporam usor faina si laptele rece.


Adaugam la urma si praful de copt si amestecam.


varsam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt


Coacem tortul la cuptorul incalzit la 180 grade pentru 40 minunte.


Cand este copt stingem cuptorul si asteptam 10 minute inainte sa scoatem tortul.


Lasam sa se raceasca si presaram zahar pudra sau il putem umple cu frisca sau cu crema.


Crema = Am amestecat faina cu putin lapte , am adaugat restul de lapte si zaharul si le-am pus la foc mic, amestecand continuu pana s-a ingrosat crema.


Am frecat untul spuma si am adaugat lingura cu lingura din crema racita si din sucul si coaja rasa de la mandarine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort " Paradiso"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 17:51

paradiso zici oare cand ajung si eu acolo

brunetica 1

16.11.2011, 08:02

Asa se cheama prajitura, dar ca sa ajungi in paradis nu stiu, cred ca fiecare ne creem un paradis al nostru. Dar oare exista pe undeva un "PARADIS" ? Multumesc Antici_gabytza

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:56

ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri din pasta de lapte praf