Tort pentru parintii mei

de alinutzika in Torturi, 22 Noi 2011 | 3172 vizualizari

 

Au implinit 32 de ani de la casatoria lor, asa ca, m-am gandit sa le fac un tort simplu, rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 iaurt mare de capsuni
  • 2 foite gelatina
  • 2 pliculete  tort gelee(pt ornat)
  • 1 compot mare de cirese(sau alte fructe)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pentru parintii mei:

Intr-o tava ale carei margini se pot scoate se asaza un rand de piscoturi, care se insiropeaza cu compot.


Se bate frisca si apoi se amesteca cu iaurtul. Se prepara gelatina dupa instructiunile de pe plic si se amesteca cu frisca si iaurtul. Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi. Se pune iar un rand de piscoturi insiropate si apoi restul de compozitie.


Se da la rece (la frigider) pentru cateva ore - recomandat de seara pana dimineata.Restul de compot se pune la rece , caci mai avem nevoie la ornarea tortului.


Rece, se scot marginile tavii si se orneaza tortul cu ciresele din compot. si se prepara pliculetul de tort gelee cu restul de zeama de la compot. Se toarna rapid peste toata "fata" tortului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pentru parintii mei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mirela0911 1

23.11.2011, 21:22

La multi ani inainte parintilor tai! delicios tort

MIUTA 1

24.11.2011, 23:30

La multi ani fericiti parintilor tai!!!

alinutzika 1

26.11.2011, 22:58

multumesc.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru Gaby_d