TORT WINNE CU CIOCOLATA

de Andrews in Torturi, 19 Apr 2015 | 1347 vizualizari

 

Bine v-am gasit dragi bucatarasi!
Nu stiu ce se intampla dar cred ca compozitia de ciocolata pe care o folosesc la tort este foarte buna, pentru ca este foarte solicitata.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 17 linguri de zahar
  • 100 gr unt topit
  • 15 linguri de faina
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri de cacao
  • Crema
  • 400 gr margarina rama
  • 200 g frisca
  • 150 g zahar
  • 1 esenta de rom
  • 5 linguri de cacao
  • 50 g de visine pentru sirop
  • 500 g apa calda
  • 3 linguri de ness
  • 50 ml cinzano
  • pentru decor pasta de zahar
Portii: 35
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TORT WINNE CU CIOCOLATA:

Se sparg ouale intr-un bol si se mixeaza pana isi maresc volumul apoi se adauga zaharul.


Se mixeaza in continuare dupa ce s-a topit zaharul, adaugam untul topit, esenta si continuam mixarea timp de 5 minute.


Adaugam faina si cacao, amestecam cu o spatula de silicon, tapetati forma cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


In timp ce blatul este la cuptor puteti pregati crema.


Puneti margarina Rama intr-un bol si mixati, adaugati zaharul, adaugati frisca lichida si mixati in continuare; dupa ce s-a legat bine crema adaugati cacao si mixati in continuare pana nu se mai simte zaharul.


S-a copt blatul..., lasati-l sa se raceasca pentru a-l putea taia in straturi.


Puneti 500 ml apa calda intr-un bol, adaugati nessul, amestecati bine si apoi puneti 50 ml cinzano si amestecati iarasi.


Cu toate pregatite putem trece la ansamblarea tortului in felul urmator :


Luam primul blat il insiropam adaugam crema, punem si visine apoi punem urmatorul blat, stratul al doilea de crema si visinele si punem al treilea blat si cu crema ramasa imbracam tot tortul.


Il dam la frigider pana a doua zi si apoi invelim tortul in pasta de zahar, iar decorarea ramane la aprecierea dumneavoastra.


Eu l-am ornat asa cum vedeti in poze

 

TIPS-URI

1

Puneti suflet in tot ceea ce faceti! Crema de ciocolata este mai buna daca o preparati cu 24 de ore inainte de a ansambla tortul.

Daca ti-a placut reteta noastra "TORT WINNE CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

20.04.2015, 10:24

mirela0911 1

20.04.2015, 14:25

dantes 1

21.04.2015, 10:38

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta racoroasa cu mere