Tort racoros cu fructe de padure

de lacrimioara in Torturi, 10 Dec 2011 | 4575 vizualizari

 

aceasta reteta o am de aici de pe bucataras de la Oana putin diferita e super bun si racoros Oana multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 600 grame fructe de padure,
  • 200 grame iaurt gras,
  • 200 grame smantana pentru frisca,
  • 6 linguri zahar,
  • 200 grame branza de vaci, dulce,
  • 4 folii de gelatina,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu fructe de padure:

Fructele de padure le punem la  foc cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.

Punem  gelatina la hidratat, luam fructele de pe foc si lasam un minut dupa care punem gelatina hidratata  si amestecam bine pana se topeste Dam la racit.

Branza o amestecam cu iaurtul dupa care incorporam si frisca care a fost batuta cu  2-3 linguri de zahar si putina zeama de lamaie.

Punem totul peste fructele racite si amestecam usor.

Asezam piscoturile intr-o tava rotunda cu peretii detasabili  si punem toata crema peste piscoturile asezate.

Ornam cu cateva fructe de padure pastrate .

Dam la frigider 3-4 ore sau de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cocos si crema de ananas