Tort racoros cu fructe de padure

de lacrimioara in Torturi, 10 Dec 2011 | 2979 vizualizari

 

aceasta reteta o am de aici de pe bucataras de la Oana putin diferita e super bun si racoros Oana multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 600 grame fructe de padure,
  • 200 grame iaurt gras,
  • 200 grame smantana pentru frisca,
  • 6 linguri zahar,
  • 200 grame branza de vaci, dulce,
  • 4 folii de gelatina,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu fructe de padure:

Fructele de padure le punem la foc cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.


Punem gelatina la hidratat, luam fructele de pe foc si lasam un minut dupa care punem gelatina hidratata si amestecam bine pana se topeste Dam la racit.


Branza o amestecam cu iaurtul dupa care incorporam si frisca care a fost batuta cu 2-3 linguri de zahar si putina zeama de lamaie.


Punem totul peste fructele racite si amestecam usor.


Asezam piscoturile intr-o tava rotunda cu peretii detasabili si punem toata crema peste piscoturile asezate.


Ornam cu cateva fructe de padure pastrate .


Dam la frigider 3-4 ore sau de pe o zi pe alta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

diaconta 1

15.03.2012, 08:49

La multi ani si tot ce-ti doresti

irena 1

15.03.2012, 17:21

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:29

ce bine arata,bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort racoros fara blat