Tort racoros cu fructe de padure

de lacrimioara in Torturi, 10 Dec 2011 | 4596 vizualizari

 

aceasta reteta o am de aici de pe bucataras de la Oana putin diferita e super bun si racoros Oana multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 600 grame fructe de padure,
  • 200 grame iaurt gras,
  • 200 grame smantana pentru frisca,
  • 6 linguri zahar,
  • 200 grame branza de vaci, dulce,
  • 4 folii de gelatina,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu fructe de padure:

Fructele de padure le punem la  foc cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.

Punem  gelatina la hidratat, luam fructele de pe foc si lasam un minut dupa care punem gelatina hidratata  si amestecam bine pana se topeste Dam la racit.

Branza o amestecam cu iaurtul dupa care incorporam si frisca care a fost batuta cu  2-3 linguri de zahar si putina zeama de lamaie.

Punem totul peste fructele racite si amestecam usor.

Asezam piscoturile intr-o tava rotunda cu peretii detasabili  si punem toata crema peste piscoturile asezate.

Ornam cu cateva fructe de padure pastrate .

Dam la frigider 3-4 ore sau de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, frisca si capsuni