Tort rapid

de AnyCostescu in Torturi, 8 Iul 2013 | 26066 vizualizari

 

Se intampla de multe ori sa avem musafiri neanuntati ,sau sa fim in criza de timp sa pregatim ceva dulce...Tortul asta este exact ce aveti nevoie pt o astfel de ocazie....Incercati si nu veti regreta:)

 

INGREDIENTE

  • +- 30 de piscoturi
  • 1 galetusa iaurt cu stracciatella
  • 1 cutie mascarpone
  • 10 linguri zahar
  • 2 cani de cafea gata facuta
  • 2 lingurite gelatina
  • 1 pumn de nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

GElatina se pune pe baie de abur sa se topeasca , apoi se da la racit.


Crema de mascarpone se pune intr-un bol si se amesteca bine cu zahar..


Se adauga iaurtul si se omogenizeaza.


Se pune si gelatina racita si amestecam bine.


Intr-o tava rotunda cu fund detasabil se pun un rand de piscoturi pe care le-am inmuiat in cafea.


Se pune peste jumatate din crema obtinuta, apoi un alt rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra restul de crema


Se niveleaza si se da la rece peste noapte.


eu am pus nuca intr-o punga si cu sucitorul am sfaramat-o.


Am pus-o deasupra tortului , apoi l-am portionat si servit cu familia :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Alexandra Burz 1

24.01.2014, 22:51

babi5 1

25.01.2014, 08:12

Pushaa 1

25.01.2014, 11:40

foarte rapid si bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe si piscoturi