Tort rapid

de AnyCostescu in Torturi, 8 Iul 2013 | 25800 vizualizari

 

Se intampla de multe ori sa avem musafiri neanuntati ,sau sa fim in criza de timp sa pregatim ceva dulce...Tortul asta este exact ce aveti nevoie pt o astfel de ocazie....Incercati si nu veti regreta:)

 

INGREDIENTE

  • +- 30 de piscoturi
  • 1 galetusa iaurt cu stracciatella
  • 1 cutie mascarpone
  • 10 linguri zahar
  • 2 cani de cafea gata facuta
  • 2 lingurite gelatina
  • 1 pumn de nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

GElatina se pune pe baie de abur sa se topeasca , apoi se da la racit.

Crema de mascarpone se pune intr-un bol si se amesteca bine cu zahar..

Se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Se pune si gelatina racita si amestecam bine.

Intr-o tava rotunda cu fund detasabil se pun un rand de piscoturi pe care le-am inmuiat in cafea.

Se pune peste jumatate din crema obtinuta, apoi un alt rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra restul de crema

Se niveleaza si se da la rece peste noapte.

eu am pus nuca intr-o punga si cu sucitorul am sfaramat-o.

Am pus-o deasupra tortului , apoi l-am portionat si servit cu familia :)

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tort rapid-0
Tort rapid-1
Tort rapid-2
Tort rapid-3
Tort rapid-4
Tort rapid-5
Tort rapid-6
Tort rapid-7
Tort rapid-8
Tort rapid-9
Tort rapid-10
Tort rapid-11
Tort rapid-12
Tort rapid-13
Tort rapid-14
Tort rapid-15
Tort rapid-16
Tort rapid-17
Tort rapid-18
Tort rapid-19
Tort rapid-20

COMENTARII (32)

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

24.01.2014, 22:51

babi5

babi5 1

25.01.2014, 08:12

Pushaa

Pushaa 1

25.01.2014, 11:40

foarte rapid si bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!