Tort Roxana

de reisnaor_2006 in Torturi, 31 Mar 2014 | 1872 vizualizari

 

Foarte usor si repede de facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg de apa rece
  • 12 lg de zahar
  • 12 lg de faina
  • Umplutura:
  • 6 mere
  • 2 pahare de 100 g Danonino branzica cu aroma de fructe de padure, pere si banane
  • 2 banane
  • capsuni ptr ornat
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Roxana:

Mixam albusurile cu un praf de sare si zaharul.Adaugam galbenusurile,apa si amestecam,incorporam faina.Ungem o forma rotunda cu unt,tapetam cu faina, cu diametrul de 22 cm si dam la cuptor 180 grade ,40 de minute.


Cand blatul este gata il lasam sa se raceasca,il scoatem din forma,se taie in 2.Merele se curata de coaja,se dau prin razatoare si se calesc cu 50 gr de zahar si scortisoara.


Asamblare: Prima parte o ungem cu 100 gr de branzica cu aroma de fructe de padure,dupa ce sau racit merele calite adaugam peste branza,un strat de banane si adaugam a2 a foaie de tort,branza cu aroma de pere si banane,un strat de mere calite,banane.Ornam cu frisca ,(frisca se prepara dupa indicatile de pe plic) si cu capsuni.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Roxana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MIUTA 1

31.03.2014, 15:01

Rocsi 1

31.03.2014, 20:09

reisnaor_2006 1

01.04.2014, 21:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si gris by Corina