Tort rulada

de deyutzky in Torturi, 25 Iul 2012 | 2843 vizualizari

 

Am pregatit acest tortulet cu ocazia implinirii a 2 ani minunati de relatie de cand sunt impreuna cu iubitul meu :D este facut cu multa muuulta dragoste :X

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rulada:

Imbracam cu folie alimentara o tava cu peretii detasabili. Pe fundul tavii punem un strat de felii de rulada, apoi pe peretii tavei punem un rand de felii de rulada si dam la rece pana e gata crema.

Pregatim budinca si frisca conform instructiunilor de pe plic.

Frisca o dam la rece iar budinca o lasam la racit.

Dupa ce budinca s-a racit o turnam in tava peste rulada, punem frica si ornam dupa preferinte, apoi dam tortul la rece.

Eu am ornat cu inimioare de ciocolata si ciocolata rasa.

Pentru a face inimioarele aveti nevoie de 1-2 tablete de ciocolata cu lapte si o forma de prajituri din metal in forma de inimioara...apoi cu forma decupati din ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tort rulada-0
Tort rulada-1
Tort rulada-2
Tort rulada-3
Tort rulada-4

COMENTARII (31)

deyutzky

deyutzky 1

07.08.2012, 21:38

Multumesc din suflet Ruxyyyy multi pupici

Xandrinne

Xandrinne 1

30.11.2014, 21:50

babi5

babi5 1

16.12.2014, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!