Tort rulada

de deyutzky in Torturi, 25 Iul 2012 | 2939 vizualizari

 

Am pregatit acest tortulet cu ocazia implinirii a 2 ani minunati de relatie de cand sunt impreuna cu iubitul meu :D este facut cu multa muuulta dragoste :X

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rulada:

Imbracam cu folie alimentara o tava cu peretii detasabili. Pe fundul tavii punem un strat de felii de rulada, apoi pe peretii tavei punem un rand de felii de rulada si dam la rece pana e gata crema.


Pregatim budinca si frisca conform instructiunilor de pe plic.


Frisca o dam la rece iar budinca o lasam la racit.


Dupa ce budinca s-a racit o turnam in tava peste rulada, punem frica si ornam dupa preferinte, apoi dam tortul la rece.


Eu am ornat cu inimioare de ciocolata si ciocolata rasa.


Pentru a face inimioarele aveti nevoie de 1-2 tablete de ciocolata cu lapte si o forma de prajituri din metal in forma de inimioara...apoi cu forma decupati din ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

deyutzky 1

07.08.2012, 21:38

Multumesc din suflet Ruxyyyy multi pupici

Xandrinne 1

30.11.2014, 21:50

babi5 1

16.12.2014, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Tort Mimoza