Tort Hello Kitty

de gaby_gabytza in Torturi, 8 Oct 2013 | 2982 vizualizari

 

Tortul e facut pentru fetita mea care azi implineste 1 anisor :D

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri cacao neagra
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • crema
  • 500 ml frisca
  • struguri
  • decor
  • frisca
  • 50 g ciocolata neagra
  • colorant rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Hello Kitty:

Blat - albusurile le mixam bine cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu uleiul pana se albesc. Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa. Peste albusurile spuma adaugam galbenusurile omogenizam si la final adaugam amestecul de faina. Amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea cca 30 minute. Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care scoatem pe un gratar si lasam sa se raceasca complet.


Frisca o mixam bine


Dupa ce s-a racit blatul il taiem in 3 felii si il insiropam. Adaugam peste prima foaie frisca si deasupra bobite de struguri (spalate si scurse bine de apa).

Adaugam a 2 a foaie insiropam adaugam frisca si bobite de struguri. Adaugam a 3a foaie si dam la frigider.


Am topit ciocolata cu 1 lingura unt am adaugat peste frisca si am mixat pana sa omogenizat. Dam din nou la rece.


Am imprimat pe o foaie hello kitty si cu ciocolata topita am facut conturul.Am lasat sa se raceasca bine si am luat cu grija foaia.


Am decorat cu frisca alba fata si tricoul frisca amestecata cu colorant rosul. Am dat la rece pana in momentul servirii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Hello Kitty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

gaby_gabytza 1

09.10.2013, 08:18

va multumesc tuturor pt urari

Alina26 1

09.10.2013, 11:54

L multi ani!!!!arata super!!!

gaby_gabytza 1

09.10.2013, 13:00

ms alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca de cocos si cocktail de fructe -Reteta Nr. 100